GDPR

Zpracování osobních údajů

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů je Emperor Trading s.r.o., IČ 27553892 se sídlem Psinice 20, 50723 Libáň

identifikační číslo: 27553892

Společnost Emperor Trading s.r.o. tímto informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů dle nové směrnice GDPR.

 

Rozsah zpracování osobních údajů

Společnost Emperor Trading s.r.o. zpracovává osobní údaje, získané v souladu se ZOOÚ, tj. osobní údaje, které správce získal na základě plnění objednávky.

Zpracovávání osobních údajů je nezbytné pro plnění smlouvy. 

Tyto údaje jsou uchovány po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu). 

 

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

    • plnění smlouvy a poskytování služeb
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

 

  1. Účelem zpracování osobních údajů je

    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.

 

Příjemci osobních údajů

Příjemci osobních údajů jsou osoby:
• podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy, 
• zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
• zajišťující marketingové služby.

 

Práva subjektů údajů

  1. Za podmínek stanovených v GDPR má subjekt

    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR. 
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a 
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR. 
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. 

    2. Dále má subjekt právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že bylo porušeno právo na ochranu osobních údajů.


Směrnice GDPR

Správce je oprávněn tyto pravidla o ochraně osobních údajů změnit, aby tak plně vyhovovala nové legislativě GDPR. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň zašle novou verzi těchto podmínek na e-mailovou adresu všech současně zpracovávaných subjektů.

 

 

Publikováno 24.5.2018

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení